Enthousiaste product expert met commerciele vaardigheden - Maastricht

Summary

Salary
€12 per hour
Team
Demonstrators
Location
The Netherlands
Location details
Maastricht

Description

In de rol als Dyson Expert  ben je onderdeel van het Dyson Demo team. Jij speelt een cruciale rol in het tot leven brengen van de Dyson Technologie op de winkelvloer. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor verkopen, is het belangrijk dat je Dyson vertegenwoordigt en de relatie met de consument en de retailer versterkt. Dit doe je door in te spelen op de behoefte van de consument, het geven van product demonstraties en ten allen tijden de perfecte service te verlenen. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de shop-in-shop locatie en zul je er zorg voor dragen dat deze te alle tijde representatief is, de producten juist zijn geprijsd en klaar zijn om te demonstreren.

Accountabilities

Na het volgen van een uitgebreide introductie training, zul jij beschikken over alle kennis op het gebied van Dyson, de technologie en de machines. Met deze kennis zul jij in staat zijn om je targets te behalen, de consument de perfecte Dyson demonstratie te geven en al hun vragen te beantwoorden. Naast de introductie training zal Dyson er uiteraard voor zorgen dat je gedurende je loopbaan altijd op de hoogte bent van de nieuwste Dyson innovaties.

Skills

Als Dyson Expert dien je zelfverzekerd te zijn en in staat te zijn om makkelijk contact te leggen met consumenten. Daarnaast is het essentieel dat je consumenten behoeftes kunt achterhalen en als resultaat een passende oplossing kunt demonsteren en verkopen. Een Dyson Expert voelt zich prettig in een dynamische omgeving, krijgt energie van het verkopen van een luxe merk en het werken met targets. 

Benefits

Voordelen zijn 26 dagen vakantie en comissie.

Herken jij jezelf hierin? En kun je niet wachten om alles te weten te komen over Dyson en de Technologie?

Posted: 29 January 2019