Skip navigation

Have you considered using our job search? Click here to search our current jobs.

Have you considered using our job search? Click here to search our current jobs.

Senior Expert - 12 maanden contract

Summary

Salary
Competitive
Team
Retail Sales
Location
Country Remote, The Netherlands

About us

Verantwoordelijk voor de operationele uitvoering in de Dyson Shop-in-Shops in jouw regio, eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers in deze shops en het bezoeken van premium-verkooppunten van Dyson. Overzicht van de marktDyson is een wereldleider in engineering. Elke productcategorie die we binnen komen transformeren we met iconische uitvindingen die er anders uitzien maar bovenal werken en presteren. Als je wordt gedreven door uitdaging en enthousiast wordt van verandering, zal dit een spannende carrièrestap voor je zijn. Sinds 1,5 jaar zijn we bij verschillende retailers aanwezig met onze eigen shops die bemand worden door onze eigen Experts en Stylisten. 

About the role

Als een Senior Expert ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse gang van zaken rondom de bezetting van de Dyson-shops in jouw regio en ben je het eerste aanspreekpunt voor de Experts en Stylisten. Het zelf werken als Expert of Stylist in een van onze shops is onderdeel van jouw takenpakket om feeling te houden met de winkelvloer waarbij je uiteraard een voorbeeld bent voor de overige Experts en Stylisten (deze rol draag je ook uit tijdens onze trainingsdagen voor Experts en Stylisten). Daarnaast is een belangrijk onderdeel van jouw functie het bezoeken van de overige verkooppunten van Dyson voor het geven van trainingen, merchandise taken en de controle van afgesproken presentatie-richtlijnen. Ook pas je hierbij direct zaken aan waar nodig en bespreekt met store/floormanager wat hun verantwoordelijkheid is op dit gebied, op basis van gedegen relatiebeheer. Wanneer de consument mede door jouw toedoen de beste Dyson-ervaring krijgt bij zowel onze eigen shops als bij overige verkooppunten zal dit ons succes in belangrijke mate helpen vergroten.
VerantwoordelijkhedenOnze Experts/Stylisten en onze retailers zijn ons visitekaartje naar de consument. Als ons eerste aanspreekpunt voor de Experts/Stylisten zorg jij er voor dat zij hun taak optimaal kunnen uitvoeren en zoek je samen met hen naar oplossingen voor de uitdagingen die op hun pad komen. In de rol van Expert/Stylist die je zelf zult uitvoeren ben je uiteraard een voortrekker en voorbeeld. Bij de overige verkooppunten van Dyson draag jij zorg voor de controle van de verkooprichtlijnen die met hen zijn afgesproken en verzorg je trainingen aan verkooppersoneel van deze elektronica-retail-klanten. Merchandise-taken zoals het updaten van displays en de distributie van point-of-sale-materialen behoren ook tot jouw takenpakket. Elke dag zal anders zijn aangezien je contact zult hebben met veel verschillende mensen uit jouw eigen team, de sales afdeling, logistiek en externe partijen zoals de retailers waar wij aanwezig zijn. Aangezien jij onze oren en ogen in de markt bent gaan we er vanuit dat je het ons laat weten als er zaken zijn die verbeterd kunnen worden.

About you

We zijn op zoek naar hèt visitekaartje voor Dyson. Jij zult met passie onze producten blijven verkopen, jouw manager ondersteunen en onze externe retailpartners klantgericht benaderen. Je bent een proactief persoon die geen problemen ziet maar op zoek gaat naar oplossingen. Je bent een echte teamplayer, beschikt over goede communicatietechnieken, werkt gestructureerd en hebt oog heeft voor detail.Daarnaast ben jij in staat om kwalitatief en kwantitief de bevindingen terug te koppelen op basis van verzamelde data, en doe jij hierbij ook suggesties voor verbeteringen.Je hebt HBO werk- en denkniveau met weinig tot geen werkervaring of MBO+ met 4 jaar ervaring als (assistent)manager van een middel/grote winkel.
Arbeidsvoorwaarden Dyson zal de markt in de gaten houden om een competitief salaris en bonus te blijven bieden. Financiële voordelen zijn echter nog maar de start van een carrière bij Dyson. Door onze sterke groei zullen nieuwe kansen zich blijven voordoen. Door regelmatige trainingen en evaluaties met jouw manager zullen we zorgen dat je vooruitgang blijft maken in jouw rol.

Benefits

Marktconform salaris + bonus, telefoon, laptop, auto 

Werkend vanuit jouw eigen regio, omgeving Tilburg

Interview guidance

We are following the government guidelines regarding COVID19. At this time all interviews will be conducted via video or telephone. We’re taking these precautionary measures to protect both our employee and candidate wellbeing. Our Talent Acquisition team will work with you and provide further information as appropriate.