Enthousiaste Stylist met commerciele vaardigheden

Summary

Salary
€12 per hour
Team
Hair Stylists
Location
The Netherlands
Location details
Leiden

Description

Plaats: Breda, Hudson Bay
7 maanden contract van bepaalde duur
Werkdagen: Woensdag & Zaterda

13 uren per week

Wij zoeken de beste Stylists om onze Dyson Supersonic haardroger the promoten, demonstreren en verkopen.

Ongetwijfeld ken je Dyson als een innovatief en baanbrekend bedrijf. En, nu ook als professional binnen de haar industrie, waarschijnlijk heb je gehoord over onze revolutionaire Supersonic haardroger: een haardroger die haarverzorging transformeert over de hele wereld.

Accountabilities

Belangrijker nog, je bent een zelfverzekerde en profesionele Stylist die begrijpt hoe belangrijk het haar is voor elk individu en dat jij de passie deelt om er zo goed mogelijk uit te zien.

Skills

Een Dyson Stylist dient zelfverzekerd te zijn en in staat om makkelijk contact te leggen met Klanten. Daarnaast is het essentieel dat je klantbehoeften kunt achterhalen en als resultaat een passende oplossing kunt demonsteren en verkopen. Een Dyson Stylist voelt zich prettig in een dynamische omgeving, krijgt energie van het verkopen van een luxe merk en het werken met targets.

Benefits

Voordelen zijn 26 dagen vakantie (naar rato) en een aantrekkelijke bonusregeling.

Als Dyson Stylist wordt je getraind over het merk, de producten en de technologie. Je krijgt de kans te leren en je te ontwikkelen. Tevens krijg je een Dyson Supersonic haardroger die van jou is zolang je voor Dyson werkt.

Herken jij jezelf hierin? En kun je niet wachten om alles te weten te komen over Dyson en de Technologie?

Posted: 01 October 2018