Retail Stylist - Maastricht

Summary

Salary
€12 per hour
Team
Hair Stylists
Location
The Netherlands
Location details
Maastricht

Description

Wij zoeken de beste Stylisten voor onze Supersonic & Airwrap Ongetwijfel. Ken je Dyson als een innovatief en baanbrekend bedrijf.

En, nu ook als professional binnen de haar industrie, waarschijnlijk heb je gehoord over onze revolutionaire Supersonic haardroger: een haardroger die haarverzorging transformeert over de hele wereld.

Accountabilities

Als een gekwalificeerde haarstylist, ben je in staat het haar te wassen, drogen en in model te brengen. En met ervaring in het promoten of verkopen van producten weet jij hoe je klanten enthousiast krijgt over het product, mede door het beantwoorden van vragen en het demonstreren van de belangrijkste technologische voordelen. 

Belangrijker nog, je bent een zelfverzekerde en profesionele Stylist die begrijpt hoe belangrijk het haar is voor elk individu en dat jij de passie deelt om er zo goed mogelijk uit te zien.

Skills

Een Dyson Stylist dient zelfverzekerd te zijn en in staat om makkelijk contact te leggen met consumenten. Daarnaast is het essentieel dat je consumenten behoeftes kunt achterhalen en als resultaat een passende oplossing kunt demonsteren en verkopen. Een Dyson Stylist voelt zich prettig in een dynamische omgeving, krijgt energie van het verkopen van een luxe merk en het werken met targets.  

Benefits

Voordelen zijn 26 dagen vakantie en een aantrekkelijke bonusregeling. 
Herken jij jezelf hierin? En kun je niet wachten om alles te weten te komen over Dyson en de Technologie?

Posted: 16 January 2019