Senior Expert

Summary

Salary
Marktconform salaris + bonus, telefoon, laptop, auto
Team
Demonstrators
Location
Amsterdam - The Netherlands

Description

Verantwoordelijk voor de operationele uitvoering in de Dyson Shop-in-Shops in jouw regio, eerste aanspreekpunt voor onze medewerkers in deze shops en het bezoeken van premium-verkooppunten van Dyson.

Accountabilities

Als een Senior Expert ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de dagelijkse gang van zaken rondom de bezetting van de Dyson-shops in jouw regio en ben je het eerste aanspreekpunt voor de Experts en Stylisten. Als ons eerste aanspreekpunt voor de Experts/Stylisten zorg jij er voor dat zij hun taak optimaal kunnen uitvoeren en zoek je samen met hen naar oplossingen voor de uitdagingen die op hun pad komen. In de rol van Expert/Stylist die je zelf zult uitvoeren ben je uiteraard een voortrekker en voorbeeld. Bij de overige verkooppunten van Dyson draag jij zorg voor de controle van de verkooprichtlijnen die met hen zijn afgesproken en verzorg je trainingen aan verkooppersoneel van deze elektronica-retail-klanten. Merchandise-taken zoals het updaten van displays en de distributie van point-of-sale-materialen behoren ook tot jouw takenpakket. Elke dag zal anders zijn aangezien je contact zult hebben met veel verschillende mensen uit jouw eigen team, de sales afdeling, logistiek en externe partijen zoals de retailers waar wij aanwezig zijn. Aangezien jij onze oren en ogen in de markt bent gaan we er vanuit dat je het ons laat weten als er zaken zijn die verbeterd kunnen worden.

Skills

  • We zijn op zoek naar hèt visitekaartje voor Dyson.
  • Jij zult met passie onze producten blijven verkopen, jouw manager ondersteunen en onze externe retailpartners klantgericht benaderen.
  • Je bent een proactief persoon die geen problemen ziet maar op zoek gaat naar oplossingen.
  • Je bent een echte teamplayer, beschikt over goede communicatietechnieken, werkt gestructureerd en hebt oog heeft voor detail.
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau met weinig tot geen werkervaring of MBO+ met 4 jaar ervaring als (assistent)manager van een middel/grote winkel.

Benefits

  • 26 dagen vakantie
  • Verkoopbonus
  • Korting op Dyson-producten 

Posted: 18 February 2019